Ana içeriğe atla

çok seviyorum oysaki

Yoruldum sevgilim.
dudak büküşlerinde unuttum ben kendimi.
gözyaşlarında bıraktım ben sana olan sevgimi.
elin elimde olsun istemiyorum. beni ; benim seni sevdiğim kadar sevmediğin sürece tutma ellerimi.
sevginin sıcaklığı olmaz hiç bi zaman.
oysaki onca ay bunun için beklememişmiydim.?
eskidende tek başıma seviyordum seni.. 
şimdi de değişen bişey olmadı..
yine sana aşık sana tapan biri var karşında.
ama gücüm kalmadı bu ilişkiyi tek başıma yürütmeye.
toparlanmam gereken süreçte,sen daha da dağılmama sebep oluyorsun.
destek olaman, çabalaman , fedakarlık yapıp hayatından biraz olsun ödün vermen gerekirken ;
sen gücümün tükenmesine, kafamın daha da karışmasına ve daha çok sorular sormama ancak yanıtlarını alamamama sebep oluyorsun.

yoruldum sevgilim.
ya elimden tut
ya da bırak gidiyim..



Bir bilsen ne kadar çok seviyordum, seviyorum, seveceğim seni..

Yorumlar

  1. Sanki yazıyı ben yazmışım gibi hissettim. Ne yaşadın bilemem ama bu kaar aynı hissetmemiz çok ilginç. Her bir kelimesi beni anlatıyor sanki. Yoruluyor insan bilirim, gücü kalmıyor, ufacık şeylere kanamaz kendini avutamaz oluyor. Çözümü ne bilemiyorum, gitmek desen gitmeye kalktığımda engelleniyorum, kalmak desen kaldığımda kendime zarar veriyorum. En iyisi susmak galiba. Karşındaki konuşmaya başlayana dek susmak.

    YanıtlaSil
  2. aynı duyguları paylaştığımıza hem sevindim hem üzüldüm.
    sevinmem ; hissettiklerimi birinin anlayabilmesine..
    üzülmemse ; durumun gerçekten can yakıcı olmasına ve bunu ister-istemez yaşamana..

    susmakta çoğu zaman çözüm olmuyor. sona gitmeyi beklerken başa sarmana sebep olabiliyor.sustukça anlaşılamıyorsun.buda tarflı tarafsız gerginliğin nedeni oluyor.konuşsak,patlama aşamasına geliyoruz.zararlı biz çıkıyoruz.
    ne yapmam gerektiğine karar vermiş değilim açıkçası.
    sevdikçe yorulmaya mahkumuz sanırım..

    YanıtlaSil
  3. sevdikçe yorulmaya mahkumuz. gerçekten çok haklı bir söz.

    YanıtlaSil
  4. inanılması güç gerçekler cnm :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Ellerinizden öper :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eylül akşamı ..

Belki benim kağıt bir şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir.. Aynı anda başka insanlara Seni seviyorum demişizdir. Mutlak güven duygusuyla başımızı Başka omuzlara dayamışızdır. Olamaz mı? Olabilir. ♥

Gülerken Gözleriniz Kısılmasın

Bazen düşünüyorum da en büyük yanlışı ben yapmışım sanırım. Uçsuz bucaksız bir ormanda kaybolmuş gibi hissediyorum kendimi.Yolunu bulamayanlarla aynı havayı soluyorum sanki o ormanda.Her şey birbirine benziyor.Birkaç adımda bir duruyorum.Etrafıma bakıyorum.Kendi çevremde dönüyorum.Tanıdık bir yüz , bir ses arıyorum.Bulamayınca kendi başımın çaresine bakmam gerektiğini anlıyorum.Buraya kadar nasıl geldiğimi hatırlamaya çalışıyorum.Her şey kesik kesik.. Zaman kavramını yitirmiş gibi ne öncesini ne de şimdiyi hatırlayabiliyorum.Korkuyorum.Kandırılıyorum belki de.İnanmam gerektiğini düşündüğüm doğrularım var.Yanlışlanabilir olsalar da bunu yapıcak kimse yok.Yalnız demeye de dilim varmıyor.Öyle de değil aslında.Bulunduğum ortamın, durumun getirilerine maruz kalıyorum.Çaresizim.Elimden gelen şeyleri uygulamaya kalktığımda boşluğa düşüyorum.İster istemez kendimi suçluyorum.Çıkış yolları hep bir şeyler kaybettirir karşılığında.Buna hazırmıyım bilmiyorum. Her başlangıcım bu sefer farklı olaca

Sana bana bize ..

Sen şimdi gidiyorsun ya halimi bir gram sormadan Ruhumu unuttun galiba olanlara zor dayansam da Lütfen şunu unutma Dayanamadığın anda Katlanamadığın zamanda Gururun son bulduğunda Umarım orda olurum Gerek var mı sence kaçıp gitmek ne çare Zor durumlarda bile kıyamadım ikimize Kıyamadım sevgimize..