Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ağustos, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Tarkanın abazalık dönemi ldskgsdkg

" Kalk gel gel gel güzelim Gel gel acımıyacak Gel gel gel güzelim Gel hiç acımıyacak " Türkiye'nin sevgili megastar Tarka 'nı bu dizeleri yazarken ; acaba, - neyi yada kimi düşünüyordu ? - ne yapıyordu ? - nasıl bir ikna etme çabasıdır bu ? - acımıyacak derken neyden bahsediyordu ? - her neyden bahsediyorsa acıyıp acımıyacağını nerden biliyordu bu yurdum insanı ? cevap verin lan banaa ! Türk zihniyeti :) bir işi yapıyorsan tam yap be. dipnot: ' Acımayacak '  kelimeside ancak bu kadar yavşak söylenebilirdi.

kırıldı tüm camdan kalpler..

Geçmişime güvenmiştim oysa ki.. Çocukluğumaydı tüm sevgim. tüm özlemim. şimdilerde anlıyorum ; ne geçmişim varmış, ... ne çocukluğum. bu gün ilk defa üzüldüm sana. ilk defa keşke dedim çocukluğuma..

isyan ediyorum.

Sabahın 8 inden öğlenin 4 üne kadar dershanemi olur arkadaş. zaten analitik konusunu anlamadım. çok koydu ya. geo ve ben. daha senenin başından ayrı düştük. neyse bi kaç ders sonra toparlarım onuda. sıcaklarda bunalttı artık. kış gelsin üşüyelim ya. sıkı sıkı giyinelim. atkılar - şallar takalım, montlar giyelim .. evet yaa evet. istediğim buuu ! ne zaman annem bi yere gitse kalmaya ve benim bundan sonradan haberim olsa sigaram olmuyo. inadına mı yapıyosun be kadın anlamıyorum seni ya. kızın son teki kaldı şimdi ne olucak ? Testlerimde bitmedi daha. lanet olsun gidiyorum ben ulan. ders çalışacağım ! öptüm.

Seviyorum bu şarkıyı yaa (:

Tepeden tırnağa aşığım sana ne ilk kez Ne de son söyledim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama Sen hiç korkma aşk ölümde değil Gel benim vefası eksik yarim ben sensiz dururmuyum Sen beni bir çağır gönülden ben gelmez olurmuyum Varsın bi ümit kalmasın bize hüznün Kalbime sığmasa bile gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz dururmuyum
Mabed yollarına düştüm yine. Huzur bulmaya gidiyorum uzun bi aradan sonra. içimde buruk bi mutluluk var. anlam veremiyorum. Kartalım ; Gücüne güç katmaya geldik, formanda ter olmaya geldik ..

Özlem

Bir gece, Gecede bir uyku. Uykunun içinde bene. Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen. Uykunun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben. Bir yere gidiyorum, Delice. aklımda sen. Ö.A

öss moduna girmek.

Deli gibi test çözüyorum lan. kendim bile inanamadım bu duruma. sabahın 8 inden akşamın 5 ine kadar dershanediyim. İlk 6 dersim var sonra etütlerim var. eve gelincede biraz dinlenip tekrar teste oturuyorum. vay halime yani. bu sebepten dolayıda nete fazla giremiyorum. bloğumada arada bakıyorum 5 dk yı geçmiyo. blog okumayı özledim ama ya. Caneeerrr   en çokta senin bloglarını .D sayende gülüyodum artık o da yok :) tabi takip ettiğim bi kaç güzel insanı daha.. neyse ben arada bakarım yine. öptüm.

Sana bana bize ..

Sen şimdi gidiyorsun ya halimi bir gram sormadan Ruhumu unuttun galiba olanlara zor dayansam da Lütfen şunu unutma Dayanamadığın anda Katlanamadığın zamanda Gururun son bulduğunda Umarım orda olurum Gerek var mı sence kaçıp gitmek ne çare Zor durumlarda bile kıyamadım ikimize Kıyamadım sevgimize..

Diğer yarım *

Ben sende hiç " keşke " demedim. " İyiki " lerden hiç sıra gelmedi. aldığım her nefeste sen vardı. küçüktük büyüdük.büyüyoruz.. sen olmadan başa çıkabilirmiyim hayatla bilmiyorum. ...herkes gibi değilsin sen. yarı yolda bırakmazsın kimseler gibi. kimseye emanet edemediğim çocukluğumu, ben sende bıraktım. Bu yüzden her gün daha fazla seviyorum seni..  Benzemez kimse sana ♥

Mazideki Aşk

Yıllar sonra rastladım çocukluk sevgilime O aşina bakışlar içimi deldi yine O bakış ki götürür beni yıllarca geri Hatıramda canlandı ah ilk aşkımın günleri Gelmez o günler dönmez o günler mazide kaldı hep Verilen ilk mektuplar , ilk yeminler ilk sözler Mazimde kanatlandı içimi yakan gözler Anladım gelmez geri o çocukluk günleri Bir bakış ki o kadar ah, yaşadım mazim kadar Gelmez o günler,dönmez o günler, mazide kaldı hep..  Aşk sana gelsin ♥

Şy.

Bu gün biraz daha fazla aşığım sana. Hatta bir kaç dakika öncesinden daha tatlı. Dünden çok. Geçen yazdan daha çok. Şampiyonluk gününden daha heycanlı. Küçükken,çocukken sevdiğimden çok daha farklı, çok daha masum.. Aslında ben.. neyse önemli değil.

Eğlendim :))

Lütfen: Fenevbaçeliler iftarı ezandan bikaç dakika sonra açsınlar, malum yanlış ezan olabilir :) Bkz: 

ps *

Küçükken farkına varmadığınız ya da söyleyemediğiniz aşklarınızı , yıllar sonra görmek değişik bi duygu. Aşkın en temiz, en masum halini görürsünüz onda. Kavgalarla aşık olduğunuz kişinin şimdi çok daha farklı konumlarda olmasıda acıtır canınızı. " Bulabildin mi sonunda huzuru, aradığın mutluluğu ? " diye sorduğunuzda etkiye tepki olarak onunda sizi merak ettiğini düşünürsünüz. Yanılıyorsunuz. Çocukluğunuzdan beri kalbinizin en güzel yerinde sakladıysanız onu ve bunun karşılığı olarak sizin verdiğiniz değerin aynısını bekliyorsanız ; boşuna beklemeyin derim. O kadar sene boyunca herkese sorduysanız onu, bulduğunuzda adı hala en tatlı aşk la dökülüyorsa dilinizden, sarıldığınızda başınızı onun omzuna koyup gözlerinizi kapatabiliyorsanız, nefesindeki sıcaklığı hissedebiliyorsanız ; benim onu sevdiğim gibi sizde sevebilirsiniz .. Evet , Seni seviyorum -  ♥

Ah peaceful melody - sing with me

Cumartesi günü dershanem başlıyo. hemde sınavla. Olmaz arkadaş böyle bişey ya ! Ulan bi nefes aldırmıyosunuz ya. He bu arada bu gün kötü bir haber aldım. Hemen paylaşmak istiyorum. Doruk beyle yine aynı dershanedeyiz. Kurtulamicam ben bu çocuktan. Unutmama neden fısat vermiyosun yaa neden. Bende insanım da bi yere kadar dayanabilirim başkasını sevdiğini söyleyişlerine, ya da bu gibi tavırlarına. Bile bile lades böyleside. Bir kere olsun şansım yaver gitmicek benim. Taşla dolu yollarda yürüyorum sayenizde.Annemin dırdırındanda bıkmış durumdayım. Lanet olası sınavada nerdeyse 1 sene var. Kutulmak istiyoum artık hepsinden. Geçmişte bırakmak istiyorum herşeyi. Ailemden kimseyi hatırlamakta istemiyorum arkadaş. İstemiyorum ya. Kimseyi görmekte istemiyorum. Zorla mı ?! Bakın işinize. Neden bütün gün benimle uğraşıyosunuz anlamıyorumki . Bu arada ben hala ders çalışamıyorum :D iyi iyi böyle giderse bulunduğum şehirdeki lanet olası Kocaeli Üniversitesini bile kazanamicam :) Yazık halime

Az biraz..

Ben geldiiimmm. Köy gibisi yokmuş bunu farkettim. Eve zorla geldim. Esiyo ya esiyo ! Bildiğin üşüyosun, saçların savruluyo falan, terlemek ne bilmiyorsun. Birazda olsa kafa dinlemeye fırsatım oldu. Kardeşim gibi gördüğüm insanın yanındaydım koca bi hafta. Herkesden uzak. Anne tantanası yok, kardeşimin salak salak bağırışları yok.. Telefonumun belli yerlerde çekmeside çok iyi oldu tabi. Kimse arayamıyor mesaj atamıyor. İyiydi yani. Turizm yerlerinin dışında temiz bir hava alın derim. Doğanın eşsiz güzelliğine kapılınca ruhunuz nasıl tatlı oluyor anlatamam.. Tavsiye ederim.

Dün bu gün yarın gün sldkglsdk

Bir kaç gündür köydeyim. Yazamadım. Temiz hava, kardeşim dediğim insan kankalar falan filan derken muhabbet baya koyu anlayacağınız. Yazın başından beri sahil dışında gidebildiğim en güzel yer. Balık yemeye diye gittim, cancağzımm ordaymışş onlarda kalıyorum kaç gündür. Şehirden uzak olmak iyi geliyormuş. Neyse hazırlanmam lazım. Birazda uyumam lazım tabi. öpüyorum..